Filippiinoa/tagalogia suomalaisille

Filippiinon/tagalogin kurssit syksyllä 2020

Alkeiskurssi 2 (vain etänä)

Jakso: torstaisin 17.9. – 17.12.2020.

Ilmoittautuminen: 10.9.2020 mennessä Riitta Vartille, riitta.vartti@kolumbus.fi.

Kenelle sopii: Kurssi sopii kaikille, jotka ovat opiskelleet oppikirjan ensimmäisen osan ja aloittaneet kakkososaa tai ovat muuten oppineet saman verran kielen alkeita.

Kurssin sisältö: Syksyn aikana opitaan lisää perussanastoa ja yksinkertaisten lauseiden muodostamista. Kieliopista pääasiana ovat tärkeimmät verbityypit. Kurssi etenee osallistujien taitojen tahdissa.

Opettaja: Riitta Vartti.

Kurssiaika: torstaisin klo 17-19.

Etäyhteys: Facebookin videokeskustelusovellus, ellei toisin sovita ryhmän kanssa.

Kurssin kesto: 12 kertaa, 2 tuntia / ilta. (Mahdollisista lomista sovitaan kurssin kesken.)

Maksut: Kurssin hinta on 50 euroa.

• Kurssimaksu (50 euroa) maksetaan heti kurssin alettua Filippiinit-seuran tilille Danske Bank FI4980001800966872 (Filippiinit-seura).
  • Oppikirja (30 euroa uusille oppilaille, joilla ei ole ollut kirjaa aiemmin) maksetaan tilille Danske Bank FI2980002703520998 (Riitta Vartti).

Oppikirja: Mulâ Sa Umpisá 2

Jatkokurssi 3+ (vain etänä)

Jakso: keskiviikkoisin 16.9. – 16.12.2020.

Kenelle sopii: Kurssi sopii oppikirjan ensimmäisen ja toisen osan läpikäyneille tai muuten vastaavat tiedot hankkineille. Tervetuloa siis mukaan vanhat oppilaat, jotka haluatte kerrata ja syventää vanhoja taitojanne!

Kurssin sisältö: Kevään kurssilla kerrataan tähän mennnessä opittua sekä opiskellaan lisää verbi- ja lauseoppia. Lisätään puheen tuottamista ja opitaan lukemaan helppoja tekstejä. Kurssi etenee osallistujien taitojen tahdissa.

Oppikirjana on Mulâ Sa Umpisá 3 ja harjoituskirja (tiedot myöhemmin).

Opettajana toimii Riitta Vartti.

Kurssiaika: keskiviikkoisin klo 17-19

Kurssin kesto: 12 kertaa, 2 tuntia / ilta. (Mahdollisista lomista sovitaan kurssilaisten kesken.)

Maksut: Kurssin hinta on 50 euroa (+ oppikirja 30 euroa).

• Kurssimaksu (50 euroa) maksetaan heti kurssin alettua Filippiinit-seuran tilille Danske Bank FI4980001800966872 (Filippiinit-seura).
  • Oppikirja (30 euroa) maksetaan joko kurssilla käteisellä tai tilille Danske Bank FI2980002703520998 (Riitta Vartti).

Tervetuloa! Maligáyang pagdatíng!

Kurssit järjestää Filippiinit-seura ry.

Oppikirjat

Filippiinon kielen oppikirjat

Mulâ Sa Umpisá 1, Riitta Vartti + äänitteet,

ISBN 978-952-67137-0-0.

11 Lukukappaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppiosa sekä yli tuhannen sanan sanasto. Tarkoitettu alkeiskurssilaisille, mutta sopii myös itseopiskelijalle. Aidot filippiinon kielen puhujat ovat lukeneet kirjan tekstit nauhalle.

Hinta 25 euroa.

Mulâ Sa Umpisá 2, Riitta Vartti

Tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. 10 lukukappaletta, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2 000 sanan sanasto. Aidot filippiinon kielen puhujat ovat lukeneet kirjan tekstit nauhalle.

Hinta 30 euroa

Mulâ Sa Umpisá 3, Riitta Vartti

Tarkoitettu jatkoksi edelliselle kurssille. Lukukappaleet, paljon harjoituksia, laaja kielioppi ja n. 2 000 sanan sanasto. Aidot filippiinon kielen puhujat ovat lukeneet kirjan tekstit nauhalle.

Hinta 30 euroa.

Huom! CD:n sijaan kirjojen äänitteet voi saada itselleen Google Driven avulla.

Oppikirjojen lisäksi käytetään erilaisia monisteita tai harjoituskirjaa vastauksineen. Harjoituskirjaa voi käyttää jo aivan alkeistasolla, mutta enemmän siitä hyötyvät 2-kurssilaiset ja siitä ylöspäin. Täsmälliset tiedot myöhemmin.

Oppikirjoja voi tilata myös osallistumatta kurssiin. Lähetettäessä hintaan lisätään postikulut.

Sanakirja

Suomi – filippiino/tagalog – suomi -sanakirja (2. painos 2015).
Riitta Vartti. Bookwell Oy, Juva. ISBN 978-952-67137-7-9.

Hinta 30 euroa (+ mahdolliset postikulut)

• 30 000 sanaa
  • lyhyet kieliopit molemmista kielistä
  • paljon esimerkkejä

Tilaukset: Riitta Vartilta, riitta.vartti @ kolumbus.fi. Tilatessa ilmoita nimi, osoite ja puhelinnumero. Ilmoita myös, mihin postin toimipisteeseen haluat paketin.

Lue lisää kielistä.