Filippiinit-seura tiedottaa tärkeistä filippiinejä koskevista asioista.

• Suomen lähetystö
    Suomi on avannut taas suurlähetystön Manilaan 1.11.2020. Suurlähettilääksi on akreditoitu Juha Pyykkö 2.12.2020.
  • Koronatiedote
    Suomessa rajoitukset ovat nyt poistuneet (kaikilta maahan tulijoilta 30.6.2022 alkaen). Myös Filippiinit on avautunut rokotetuille matkailijoille, enää ei vaadita testejä. Lue lisää matkailusivulta “Suomesta Filippiineille”. Seuraa hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita.
  • Filippiinien Suomen-konsulaatti
    Filippiinien kunniakonsulaatti on toiminut taas alkaen 16.7.2020. Helmikuussa 2022 palattiin koronaa edeltävään käytäntöön. Suomalaiset voivat matkustaa Filippiineille 30 päiväksi ilman viisumia. Pitemmät viisumit anotaan konsulaatin kautta. Konsulaatin osoite on: Ylisrinne 6 A (pohjakerros), 02210 Espoo (Olari).