Koronatiedote

Koronatiedote

Monissa maissa tartuntatilanne on pahenemassa. Suomessakin on palattu joihinkin rajoituksiin ja annettu lisäsuosituksia. Kannattaa siis edelleen noudattaa ohjeita, pitää huolta turvaväleistä, pestä käsiä usein ja välttää suuria väkijoukkoja. Seuraa hallituksen ja terveysviranomaisten ohjeita.

Suomen Ulkoministeriö suosittelee edelleen, että ei matkustettaisi ulkomaille turhaan. Filippiineille voivat nyt matkustaa lähinnä vain maan kansalaiset perheenjäsenineen.

Koronatilanne lähes pysäytti kaiken matkustamisen Suomen ja Filippiinien välillä. Monia reittejä on rajoitettu tai kokonaan suljettu. Myös maasta ulos pääseminen on todella vaikeaa.

Maan sisällä on monentasoisia rajoituksia. Luzon ja muutamat muut alueet ovat edelleen melko suljettuja. Cebu City ja monia muita paikkakuntia on suljettu. Maan sisäisiä lentoja on vain hyvin harvassa. Liikkuminen maan sisällä on nyt vaikeaa. Tilanne muuttuu koko ajan.

Maailman lentoliikenteen tilannetta voi seurata mm. osoitteesta https://www.flightradar24.com/51.5,-0.12/8.