Filippiinit-seuran tapahtumat

Filippiinit-seura järjestää vuosittain muutamia omia yleisötapahtumia, seminaareja sekä paneeleja. Näiden lisäksi ilmoitamme toisinaan myös yhteisistä tilaisuuksista ns. fin-fil-järjestöjen kanssa. Joka toukokuiseen satojen järjestöjen Maailma kylässä -tapahtumaan kutsumme myös aivan varmasti!

Käy katsomassa kuvakoosteita menneistä tapahtumistamme.

• The future of Planetary Health: Challenges and new perspectives
    Maailma kylässä -festivaali. Filippiinit-seuran keskustelufoorumissa 29.5. filippiiniläinen tohtori Renzo Guinto: Koronapandemia on saanut meidät tajuamaan, että olemme kaikki yhteydessä toisiimme ja että omalla toiminnallamme on valtava vaikutus muihin ihmisiin, ja mikä tärkeintä, planeettaamme.
  • Has real change happened during Duterte presidency?
    Duterte voitti vuoden 2016 presidentinvaalit äänivyöryllä lupauksillaan pikaratkaisusta maan ongelmiin. Mikä nyt sitten on muuttunut? Verkkokeskustelu to 22.4. klo 16, asiantuntijana Ramon Casiple Filippiineiltä.
  • Kummikeräys jatkuu – lahjoita filippiiniläisille koululaisille!
    Yhteistyössä ihmisoikeusjärjestö TFDP:n kanssa Filippiinit-seura tukee niiden köyhien perheiden lapsia, joissa vanhemmat ovat ihmisoikeusrikosten uhreja. Koulutarvikkeet, kirjat ja koulupuvut ovat kalliita.[…]